Helgkurser & Utbildningar

 
Retreat_Collage_1800px.jpg

Unika yogaretreats vid älven, lugnet och skogarna

Tänk dig en hel helg där du bara behöver fokusera på dig själv. Du bor vackert, äter gott, får vila, andas, och bli guidad genom välgörande yogapass. Runtomkring dig Norrlands vidder, höga himlar, lugn.

Just det vill vi ge dig genom Yogaretreats Norrland. I den lilla byn Granö i Västerbotten erbjuder vi yogaretreathelger året runt, med olika inriktning för allt från nybörjare till erfarna. Här upplever du yoga, naturen, återhämtning och dig själv.

Vi hoppas att få se dig där!

Läs mer och se våra aktuella retreats

 

Bhujangasana assist sned.jpg

Grundutbildning - Moa Westman

1-3 nov 2019
Denna yogautbildning är idealisk för dig som vill dyka djupare in i yogans fantastiska värld, oavsett om det är för din egen skull eller för att du önskar att bli yogainstruktör. För att kunna ge till andra måste vi först ge till oss själva och därför kommer stor vikt att läggas vid hur du kan fördjupa och stärka din personliga yogapraktisering. 


Läs mer här

 
 
Bakåtjärilen assist.jpg

Yogautbildning Healing yoga - Moa Westman

10-12 jan 2020
Fokus är på Healing Yoga – den läkande yogan. Kroppen har en enorm förmåga att återhämta och läka sig själv, så länge den får rätt förutsättningar. Healing Yoga innebär att bli medveten om din fysiologi, så att du kan lära dig lyssna på kroppens signaler och öka din förmåga att förstå vad kroppen behöver för att läka.

Läs mer här

 
månsbro.jpg

Yoga sutras med Måns Broo

8-9 Feb 2020
Kursen hålls av FD Måns Broo, lektor i religionsvetenskap vid Åbo Akademi, Finland. Måns är också chefredaktör för Ananda, Finlands ledande yogatidskrift, och kommer i januari 2019 ut med en svensk översättning av Yoga-sutra. Till hans tidigare böcker hör De tidiga upanisaderna (Nya Doxa 2005, med Martin Gansten) och Hinduismens heliga skrifter (Atlantis 2010).

Mer info kommer strax:)

 
35238493_1980964798601488_862509272183865344_n.jpg


Yin yoga TT2 - Traditionell Kinesisk Medicin - Surya

23-28 Juni 2020

Surya kommer åter tillbaka till oss i Umeå och håller en Yin utbildning.
Mer information om upplägget i Umeå kommer:)
Läs mer om utbildningen här.