Helgkurser & Utbildningar

 
Yogaretreats Norrland
 

Unika yogaretreats vid älven, lugnet och skogarna

Tänk dig en hel helg där du bara behöver fokusera på dig själv. Du bor vackert, äter gott, får vila, andas, och bli guidad genom välgörande yogapass. Runtomkring dig Norrlands vidder, höga himlar, lugn.

Just det vill vi ge dig genom Yogaretreats Norrland. I den lilla byn Granö i Västerbotten erbjuder vi yogaretreathelger året runt, med olika inriktning för allt från nybörjare till erfarna. Här upplever du yoga, naturen, återhämtning och dig själv.

Vi hoppas att få se dig där!

Läs mer och se våra aktuella retreats

 
 
linje_blad.png
 
 
Bhujangasana assist sned.jpg

Grundutbildning - Moa Westman

1-3 nov 2019
Denna yogautbildning är idealisk för dig som vill dyka djupare in i yogans fantastiska värld, oavsett om det är för din egen skull eller för att du önskar att bli yogainstruktör. För att kunna ge till andra måste vi först ge till oss själva och därför kommer stor vikt att läggas vid hur du kan fördjupa och stärka din personliga yogapraktisering. 


Läs mer här

 

Yogautbildning Healing yoga - Moa Westman

10-12 jan 2020
Fokus är på Healing Yoga – den läkande yogan. Kroppen har en enorm förmåga att återhämta och läka sig själv, så länge den får rätt förutsättningar. Healing Yoga innebär att bli medveten om din fysiologi, så att du kan lära dig lyssna på kroppens signaler och öka din förmåga att förstå vad kroppen behöver för att läka.

Läs mer här

Bakåtjärilen assist.jpg
 
Yogastudion Umeå

Yogautbildning Den subtila energikroppen - Moa Westman


6-8:e mars 2020

Den subtila energikroppen är idealisk för dig som vill lära dig mer om chakrasystemet, hur energi färdas i kroppen och vad du på djupet kan uppleva när du praktiserar yoga. Att det kallas för den subtila energikroppen beror på att denna kropp är bortom muskler och skelett, istället läggs fokus på upplevelsen av det subtila som konstant äger rum inom dig.  50h.

Läs mer

 
 
månsbro.jpg

Yoga sutras med Måns Broo + Mysore med Maria & Joakim Axelsson
8-9 Feb 2020

Kursen hålls av FD Måns Broo, lektor i religionsvetenskap vid Åbo Akademi, Finland. Måns är också chefredaktör för Ananda, Finlands ledande yogatidskrift, och kommer i januari 2019 ut med en svensk översättning av Yoga-sutra. Till hans tidigare böcker hör De tidiga upanisaderna (Nya Doxa 2005, med Martin Gansten) och Hinduismens heliga skrifter (Atlantis 2010).

All info samt anmälning här

 
35238493_1980964798601488_862509272183865344_n.jpg

Yin yoga TT2 - Traditionell Kinesisk Medicin - Surya

23-28 Juni 2020
Surya kommer åter tillbaka till oss i Umeå och håller en Yin-utbildning. Mer information om upplägget i Umeå kommer. :)

Läs mer om utbildningen här.