Ashtanga Kurser

 
 

Grundkurs - Ashtangayoga 

Tid: Torsdagar 19.15-20.30
Start torsdag 25 april

Pris: 5 ggr 800kr (ingår vid månadskort)

Lärare: Joakim

Här får du lära dig Ashtangayogans grunder. Du får en ordentlig genomgång av uppvärmningsövningarna solhälsning A och B, de första stående övningarna i första serien, samt några sittande och avslutande övningar. Vi ger dig också grundläggande kunskap om filosofin bakom ashtangayogan.

Det vanligaste är att man behöver gå denna kurs 2 omgångar, därefter anmäler man sig vidare till nivå 1 eller nivå 2 efter samtal med instruktören vad som passar bäst. Att köpa ett klippkort efter avslutat kurs är också ett vanligt alternativ. Grundkurs som startar januari 2019 har du tom 31:e maj 2019 att ta igen missade klasser. Grundkurs som startar april 2019 har du tom 30:e sep 2019 att ta igen missade klasser. 

 

 

Grundkurs helg + 5 yogaklasser

Tid: Lördag 27:e april 11.00-13.00
      Söndag 28:e april 11.00-13.00
       + 5 valfria klasser de 5 kommande veckorna. I slutet av helgkursen gör vi en plan och bestämmer vilka klasser ni följer oss lärare vidare i.

Pris: 1200kr (om du tecknar månadskort ingår kursen)

Lärare: Maria & Joakim

Denna helgkurs är till för dig som är ny inför fysisk yoga eller inte har gått på en studio innan.

På våra Ashtanga mysore yogalektioner så hittar vi sätt att möta just dina behov. Vi fokuserar på din kropp, din lust, din orkdina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på andra yogalektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i yogan.

Vi är två lärare på kursen hela vägen så det finns massor av hjälp att få. Om du tidigare tvekat och trott att yoga inte passar dig oavsett anledning så är det NU, inte sen du ska ge detta en chans!

Ingen kan vara för stor, för stel, för klumpig, för trög - vi anpassar yogan för dig!
På så sätt blir yogan mer välgörande, stärkande och rolig för just dig!

Max 15 deltagare!
Föranmälan krävs.

 

 

Ashtanga Lugn - Nystart 23:e april

Tid: Tisdagar 19.15-20.30
(30 april valborg utgår) 7:e maj, 21:a maj, 28:e maj, 4:e juni

Pris: 5 ggr 800kr (ingår vid månadskort)

Lärare: Maria

Känner du att armar och ben är för långa för att kunna Yoga, eller kanske är det tvärt om, att armar och ben känns för korta, eller är magen och bysten i vägen för att kunna göra yogaövningarna? 
Kanske anser du att du är för stel (!) för att yoga eller känner att du inte hänger med riktigt på de vanliga klasserna? Du bestämmer själv om du passar in i denna grupp!

Här jobbar vi i en mindre grupp på en fast tid under 5 veckor där erfarna Maria har tid att hjälpa alla att hitta alternativ som passar din kropp. Vi jobbar med enkla Yogaövningar och använder oss av hjälpmedel som klossar, rep och väggar där det behövs. Yogastilen vi följer på denna kurs är Ashtanga samt inslag av Yin.

Yogans fina effekter är till för alla, så du är varmt välkommen att anmäla dig!

Vi har så roligt på våra kvällar, och vi vill gärna bli fler!