PT Yoga - Personlig Yogaträning

 
 
PT-Yoga-Header-Collage.png
 
 
 

Du är värd ett yogaliv skräddarsytt för dig

Vi människor är väldigt lika varandra i grunden – vi upplever alla glädje, sorg, ångest, välbehag, oro, lycka – men vi är ofta väldigt olika i våra kroppar. Din unika kropp bär sitt eget bagage av skador och upplevelser, och påverkas fortsatt av det du gör just nu: Kanske sitter du mycket, springer mycket, har problem med axlarna, ryggen, är utmattad eller gravid?

I det kravfyllda samhälle vi lever i behöver vi vårda det vi har, och det enda vi egentligen har är ju vår kropp. Den är vårt transportmedel och vår boning, och när vi inte lyssnar på vad den vill och behöver så dränerar vi oss själva istället för att bygga upp. ”Jag kan vila på semestern om ett halvår” säger många och dundrar på, men det är ju NU livet händer. Det är NU du behöver få vila, eller få flöde i nacken, eller andas ned i magen.

Nu. Inte sen.

På våra personliga yogalektioner så hittar vi sätt att möta just dina behov. Vi fokuserar på din kropp, din lust, din ork, dina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på yogalektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i yogan – både på gruppklasserna och i din hemmapraktik. På så sätt blir yogan mer välgörande, stärkande och rolig för just dig.

 
 
 

Vem kan gå på personlig yogaträning?

Hos oss är du välkommen på personlig träning i yoga vare sig du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, smidig eller stel. Det enda du behöver är en önskan om att komma lite längre i ditt yogande och att lära känna just din kropps behov. Personlig yogaträning kan till exempel vara för dig som…

  • Vill utveckla dig inom en specifik yogaposition, t.ex. handstående, huvudstående eller djupa bakåtböjningar.

  • Är eller har varit utmattad och vill lära dig känna av hur kroppen mår, var gränserna går, och vad du egentligen orkar.

  • Vill stärka upp kroppen och samtidigt ta hänsyn till dess behov.

  • Är ny för yoga och vill lära känna din kropp och de enklare ställningarna innan du känner dig bekväm med att börja på yogaklasser i grupp.

  • Är gravid eller nybliven mamma och vill anpassa din yogapraktik till den växande magen, eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen.

  • Inte har tid att gå på yogaklasser i grupp och därför yogar hemma, men behöver en boost av inspiration och kunskap och hjälp att arbeta rätt i ställningarna.

 
linje_blad.png
 
 
Moa-fyrkantigt-collage.png

Yogalärare

Hos oss på yogastudion är det vår omtyckta yogalärare Moa Westman som du möter på våra personliga yogalektioner.  Moa är i grunden beteendevetare, men när hon upptäckte hur yogan berör oss inte bara fysiskt utan även mentalt så sadlade hon om och blev yogalärare på heltid. I sitt bagage har hon nu bland annat POWER – en specialutbildning för yogalärare som vill arbeta med personlig yogaträning – och Yogayamas påbyggnadsutbildning i anatomi, fysiologi och biomekanik.

Moa arbetar med ett holistiskt perspektiv, där filosofin i öst får möta vetenskapen i väst, och där yogan på samma gång får vara både lekfull och röra något djupare i oss. Hon är vår urstarka stjärna på handstående, en klok inspirationskälla när det gäller återhämtning efter utmattning, och vi är så stolta och glada att få erbjuda personlig träning med henne! 

 
Moa har väckt min nyfikenhet och lust att utvecklas i handstående, och med lekfullhet och glädje har hon inspirerat mig att utmanas. Ett stabilt handstående kräver mycket träning och det är viktigt att man bygger från grunden. Det är många små detaljer att tänka på och då är personlig rådgivning viktig. Moa har hela tiden vetat vad som krävs för att jag ska behärska handståendet, och har gett tips och råd anpassade till min förmåga. Hon visar alltid stor närvaro med ett personligt och trevligt bemötande, och är duktig på att peppa och uppmuntra. Det gör att det blir kul att träna även om det ibland är jobbigt. Och då kommer framstegen!
— Klas
Mina PT-timmar med Moa och Yogastudion har varit guld värda. Jag har gjort en resa både fysiskt och mentalt, och Moa har varit en inspirerande guide under resans gång. Hon har balanserat utmaning och lugn vilket har varit precis det jag behövt. Moa har en otrolig närvaro på mattan och en hjärtlig värme vilket gjort att jag känt sån tillit. Att våga utmana mig själv. Jag är så glad att jag hittade Moa.
— Katarina
Det känns oerhört lyxigt och priviligerat att få gå på privat yoga hos Moa. Hon anpassar yogan efter mina behov och förutsättningar, och med glädje, humor, mjuka korrigeringar, utmaningar och djup hjälper hon mig att hitta det jag behöver för att må bra. All uppmärksamhet är riktad på mig och min kropp. Jag får en sån energi efter dessa pass, då både kropp och själ har fått sitt.
— Anna
 
linje_blad.png
 

Pris & Kontakt

Personlig yogaträning - Paket
3 x 60 min personligt utformad yogalektion 
Personligt yogaprogram i pdf-format som du får mailat till dig efteråt.

Din investering: 2400kr

Personlig yogaträning – Enskilda timmar
1 x 60 min 850kr
5 x 60 min 3750kr
10 x 60 min 7500kr

Observera att vid enskilda yogatimmar så ingår INTE ett yogaprogram i pdf-format.

Vill du anmäla dig, eller kanske veta mer innan du bestämmer dig? Varmt välkommen att kontakta Moa på moa@yogastudionumea.se.