Vanliga frågor

 
 
MG_Yogastudion_Vid_bordet_1800px.jpg
 

Var håller ni till?

Yogastudion ligger på Skolgatan 95, öst på stan i Umeå. Åker du Ultrabuss så är vår närmaste hållplats Fabriksgatan, som ligger knappt 100 m bort.

 

Hur gör jag om jag bara vill komma och prova?

Du är varmt välkommen att komma och prova på valfri yogaklass hos oss. Drop-in-pass kostar 175 kr (100 kr om du är student) och du behöver inte anmäla dig innan, utan det är bara att dyka upp. Du betalar ditt pass hos oss i receptionen med Swish.

 

Behöver jag ha med mig en egen yogamatta?

Nej, du behöver inte ha med dig en egen matta, om du inte vill förstås. På studion finns mattor och all annan utrustning att låna.

 

Finns det omklädningsrum hos er?

Ja, det finns omklädningsrum och toaletter här hos oss, men det finns inte tillgång till dusch.

 

Vilka kläder behöver jag ha?

Du behöver inte ha någon speciell typ av kläder, utan bara vanliga sköna och mjuka kläder som du kan röra dig i. Vi yogar barfota, utan skor.

 

Hur köper jag månadskort/terminskort hos er?

Månadskort hos oss tecknar du dig för direkt här på hemsidan, och betalar enkelt via autogiro.

Terminskort erbjuder vi enbart för studenter och för vår panteryoga, och de köper du direkt här via hemsidan och betalar med kort.

Vi erbjuder även klippkort med 5 eller 10 klipp, som du också köper direkt här via hemsidan och betalar med kort.

Du hittar alla våra kort och priser här.

 

Behöver jag vara en erfaren eller “flummig” yogaperson för att yoga hos er?

Inte alls! Yogan har en rik filosofi och tradition för dig som är intresserad, men vårt mål är att göra yogans fina effekter tillgängliga för alla, jordnära och utan krusiduller.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att komma till oss - vi erbjuder grundkurser för nybörjare, en lugnare kurs i Ashtanga för dig som till exempel är överviktig, stel, osäker eller skadad, och Panteryoga för dig som är senior.